Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Trussardi

  Trussardi parfumTrussardi is een Italiaans mode- en lifestylemerk, oorspronkelijk opgericht als handschoenfabriek door Dante Trussardi in 1911. In de jaren 80 waagde het bedrijf zich in de mode- en parfumindustrie. Designer Trussardi biedt geuren aan in samenwerking met Selective Beauty. Het merk lanceerde hun eerste geur in 1983. Ontdek waarom Tru Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Trussardi parfum
  Trussardi is een Italiaans mode- en lifestylemerk, oorspronkelijk opgericht als handschoenfabriek door Dante Trussardi in 1911. In de jaren 80 waagde het bedrijf zich in de mode- en parfumindustrie. Designer Trussardi biedt geuren aan in samenwerking met Selective Beauty. Het merk lanceerde hun eerste geur in 1983. Ontdek waarom Trussardi-producten enkele van 's werelds meest populaire geuren zijn.

  Trussardi is een familiebedrijf van de vierde generatie dat zowel bekend staat om zijn luxe accessoires als om zijn logo, de Trussardi Greyhound. Opgericht in 1911 als handschoenfabriek door Dante Trussardi, werd het bedrijf al snel bekend om zijn kwaliteit en werd het al snel gebruikt als handschoenmaker voor de koninklijke familie in Groot-Brittannië.

  Trussardi parfum: lifestyle geuren

  Het was echter onder leiding van de kleinzoon van de oprichter, Nicola, die in 1965 de touwtjes in handen nam, waardoor het bedrijf echt groeide. Trussardi hield zich aan de strengheid van Italiaans vakmanschap en werd synoniem met luxe lifestyle-uitrustingen naarmate het bedrijf groeide met lederen items zoals bagage, zakelijke accessoires en kleding. Het begon met het exporteren van veel van zijn producten naar andere regio's van Europa en de Verenigde Staten.

  Trussardi waagde zich in 1983 in de wereld van geuren met Trussardi Uomo voor mannen en Trussardi voor vrouwen in 1984. Andere geuren volgden en Trussardi behaalde het label Made in Italy voor zichzelf en andere mooie bedrijven wiens naleving van luxe producten overeenkwam met die van zichzelf. In de jaren negentig breidde Trussardi met groot succes uit naar de Aziatische markten.

  Designer Trussardi biedt geuren aan in samenwerking met Selective Beauty. Trussardi geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Alberto Morillas, IFF, Nathalie Gracia-Cetto, Alexandra Kosinski, Jean Guichard, Anne Flipo, Beatrice Piquet, Nathalie Lorson, Sophie Labbe, Louise Turner, Lucas Sieuzac, David Apel, Daphne Bugey en Aurelien Guichard.

  In 1999 stierf Nicola Trussardi bij een auto-ongeluk en een ander familielid, Beatrice Trussardi, nam het bedrijf over. Onder haar leiding werd de geurcollectie uitgebreid met de welbekende Trussardi 1911. Vanaf augustus 2014 is Trussardi A Way for Her de nieuwste toevoeging aan de Trussardi-lijn. Het huis heeft bijna 30 geuren uitgebracht.

  Ontdek de unieke parfums van Trussardi op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

  Trussardi parfum met een vriendelijk prijskaartje

  Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Trussardi, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »