Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Shiseido

  Shiseido parfum Shiseido richtte zijn aandacht op fijne geur in 1917, met de release van Hanatsubaki, genoemd naar de camellia-bloem. Shiseido's eerste parfum dat buiten Japan werd verkocht was Zen uit 1964. De avontuurlijke parfums die onder de creatieve leiding van Serge Lutens in de jaren tachtig en begin jaren negentig werden geproduceerd, waa Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Shiseido parfum

  Shiseido richtte zijn aandacht op fijne geur in 1917, met de release van Hanatsubaki, genoemd naar de camellia-bloem. Shiseido's eerste parfum dat buiten Japan werd verkocht was Zen uit 1964. De avontuurlijke parfums die onder de creatieve leiding van Serge Lutens in de jaren tachtig en begin jaren negentig werden geproduceerd, waaronder Nombre Noir en Féminité du Bois, blijven cultfavorieten.

  Shiseido werd opgericht in 1872, vier jaar na de Meiji-restauratie. Arinobu Fukuhara, voormalig hoofdapotheker van de Japanse marine, opende de eerste Japanse privéapotheek in westerse stijl op de Ginza, het culturele en modecentrum van Japan. Bezorgd over de slechte kwaliteit van aan het publiek verkochte geneesmiddelen, opende Arinobu de Shiseido-apotheek om geneesmiddelen in westerse stijl te introduceren toen de kruidengeneeskunde nog gangbaar was. Deze avant-gardistische apotheek, die grotendeels gericht was op onderzoek en ontwikkeling, groeide uit tot een van de oudste nog bestaande bedrijven van Japan.

  Shiseido parfums: wereldwijde luxe

  De basis van Shiseido, meer dan een eeuw geleden gelegd, de pioniersgeest die oosterse esthetiek combineert met westerse wetenschap en bedrijfstechnologie, blijft vandaag voortleven als de onderliggende filosofie van de bedrijfsactiviteiten van Shiseido. Shiseido begon in 1923 met het vormen van zijn winkelketen-netwerk. Winkeliers kregen een speciale training om ervoor te zorgen dat consumenten in het hele land konden genieten van producten en service van consistent hoge normen. Het netwerk is vandaag uitgegroeid tot ongeveer 25.000 verkooppunten.

  Shinido's eerste president, Shinzo Fukuhara, studeerde af aan de faculteit geneeskunde van de Columbia University. Tijdens zijn verblijf in de Verenigde Staten, vanaf 1908, werkte hij in een drogisterij in een buitenwijk van New York en later in een cosmetica-fabriek van een Amerikaanse farmaceutische fabrikant. Onder zijn leiding werd de basis gelegd voor een onderscheidende Shiseido-benadering van zaken en creatie.

  Shiseido en de Camellia Club

  De Camellia Club, een dienst voor trouwe Shiseido-klanten, werd opgericht in 1937. Samenvallend met de oprichting van de club gaf Shiseido een modeblad uit, Hanatsubaki (Camellia). Het tijdschrift is afkomstig van de eerste culturele tijdschriften van Japan door een cosmeticabedrijf, die vanaf 1924 door Shiseido werden uitgegeven voor distributie aan klanten via het landelijke netwerk van winkelketens. In 1933 omgedoopt tot Shiseido Graph, werd het in 1937 Hanatsubaki.

  Hanatsubaki magazine bood artikelen over mode in binnen- en buitenland, reizen en kunst. Essays en commentaren van vooraanstaande literaire figuren uit die tijd waren ook te zien in dit tijdschrift, dat nog steeds maandelijks door Shiseido wordt uitgegeven. Momenteel is de Japanse Camellia Club uitgegroeid tot een lidmaatschap van ongeveer 9 miljoen leden.

  In 1957 startte Shiseido de verkoop in Taiwan, met de export naar Singapore en Hong Kong op de voet. In 1962 breidde Shiseido uit naar Hawaï en in 1965 richtte het Shiseido Cosmetics America op om de verkoop op het vasteland te beginnen. De Europese verkoop begon in 1968 met Italië en officieel in Oceanië met Nieuw-Zeeland in 1971. Ter ondersteuning van het groeiende wereldwijde distributienetwerk benoemde Shiseido in 1980 de Franse kunstenaar Serge Lutens tot internationale beeldschepper.

  Shiseido's geschiedenis van reclame en beeldcreatie is altijd een geschiedenis van evolutie en vernieuwing geweest. Toen Shiseido op zoek was naar nieuwe wereldwijde beelden voor haar internationale marketing, draaide het in een geheel avant-gardistische richting, die van een samenwerking met Serge Lutens die een reputatie had opgebouwd als haar- en visagist voor Vogue.

  Ontdek de unieke parfums van Shiseido op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

  Shiseido parfum met een vriendelijk prijskaartje

  Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Shiseido, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »