Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Balmain

  Balmain parfumPierre Alexandre Claudius Balmain het best bekend als Pierre Balmain werd geboren op 1914 in Parijs. Hij is een Franse modeontwerper en oprichter van Balmain. Pierre Balmain staat bekend om zijn verfijnde en elegante ontwerpen. Designer Pierre Balmain eerste geur werd gemaakt in 1947. Ontdek waarom de producten van Pierre Balmain enke Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Balmain parfum
  Pierre Alexandre Claudius Balmain het best bekend als Pierre Balmain werd geboren op 1914 in Parijs. Hij is een Franse modeontwerper en oprichter van Balmain. Pierre Balmain staat bekend om zijn verfijnde en elegante ontwerpen. Designer Pierre Balmain eerste geur werd gemaakt in 1947. Ontdek waarom de producten van Pierre Balmain enkele van 's werelds populairste geuren werden.

  Pierre Balmain werd in 1914 geboren en verwierp al heel vroeg de soberheid van de oorlog. Dus, als een teken van verzet ertegen, maakte hij later zijn eigen modehuis. Het werd gecreëerd in 1945 en had een elegante, weelderige en informele stijl. Dit is het beeld van het huis van Balmain, of het nu gaat om couture of parfumerie, twee universums die Balmain altijd nauw heeft verbonden.

  De geschiedenis van Balmain

  Balmain symboliseerde eerst de heropleving van de naoorlogse periode en belichaamde in de jaren vijftig het beeld van een onbeschaamde, charmante en verfijnde vrouw. Vanaf 1960 verhuisde het merk meer in een nieuwe stijl en maakte het kleding voor vele sterren. Evenzo is dit een periode die zeer wordt gekenmerkt door het creëren van toneelkostuums. In 1970 richtte Balmain zich vervolgens op confectiekleding, net voordat de oprichter van het merk in 1982 overleed. Vanaf dat moment werd hij opgevolgd door Erik Mortensens, Hervé Pierre, Oscar de la Renta , Gille Duffour, Laurent Mercier en Christophe Decarnin. Sinds 2011 bekleedt de getalenteerde Olivier Rousteing deze functie. Het lijkt een zekere gevoeligheid voor het merk te creëren. Het combineert perfect respect voor de traditie van Pierre Balmain terwijl het nieuwe energie oplegt.

  Balmain parfum: onnavolgbare stijl

  De meeste luxemerken onderscheidden zich eerst in de couture-wereld voordat ze zich op parfum richten. Balmain daarentegen lijkt deze liefde voor het maken van parfums altijd te hebben gehad. De eerste parfum verscheen al een jaar na de oprichting van het merk, in 1946. Sinds deze lancering is de filosofie van het merk hetzelfde gebleven: luxe, sensualiteit en vooral durf.

  In 1945 opende Pierre Balmain zijn modehuis: zijn verfijnde en ultra-vrouwelijke creaties waren een triomf. Sinds 2006 heeft Balmain, onder impuls van getalenteerde jonge makers, opnieuw een ongeëvenaarde rage onder fashionista's met grafische en sensuele collecties. Deze knowhow, omgezet in de wereld van de parfumerie, biedt Balmain-parfums dezelfde make-over.

  Ontdek de unieke parfums van Balmain op Parfumtrends.com en profiteer van onze lage prijzen!

  Balmain parfum met een groot assortiment

  Wij doen ons uiterste best om parfums, en dus ook de parfums van Balmain, scherp in te kopen. Op deze wijze kunnen we deze parfums voor een mooie prijs aanbieden.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »